Meny Stäng

Utställare

Växjö 2018

Släktforskardagarna 2021 – blir digitala. Som utställare kommer du att ha möjlighet att synas och höras under dessa dagar – tillsammans med många andra. Den 15 augusti öppnar webbsidan och bjuder in alla till att besöka mässan ”obemannad” fram till 11-12 september.

Utställare får en egen sida, en flik som fungerar som en ”minimonter”. Föreningar kommer att grupperas geografiskt men även vara sökbara i bokstavsordning. Minimontern kan innehålla en kort presentation, två bilder (t.ex. logotype) och max två länkar (ej länk direkt till er egen Zoomsida) – se för övrigt exempelsida. Kontakta oss via mejl eller telefon om du är osäker och önskar hjälp.

Grundnivån går sedan att bygga ut med fler bilder och ytterligare länkar. För detta betalar du lite extra (se listan nedan).

Ni kan lägga till en länk till er egen hemsida under släktforskardagarna som ni fyller med eget material, presentationer, ”öppet hus” eller vad ni själva vill.

Det ingår också möjlighet att ha en Powerpoint-bild med i ett rullande bildspel i samband med föreläsningarna.

Redan från 15 augusti kan du/ni ha en egen föreläsning, Powerpointpresentation eller liknande på Släktforskardagarnas ”fria kanal” som är öppen från 15 augusti.

För er som vill skapa en egen sida med de funktioner ni själva vill ha går det alldeles utmärkt – vi lägger en länk till den sidan från Minimontern eller från en Sponsorlogga (se nedan).

Du behöver inte bestämma dig om allt från början men vi vill ha information till minimontern senast 14 augusti för att ni skall kunna vara med från starten, 15 augusti. Därefter lägger vi in i ”turordning.

Övrigt efter överenskommelse via mejl eller telefon 0701-708430

Prislista utställare

 Ideella släktforskar- och hembygdsföreningarFöretag
Grundnivå0 kr750 kr
Länk direkt till utställarens egen Zoomkanalutgårutgår
Ytterligare bild50 kr100 kr
Ytterligare länk50 kr100 kr
Presentation i SFD2021 fria Youtube-kanalen300 kr600 kr

Du/ni är, som utställare, en ideell släktforskar- eller hembygdsförening alternativt ett företag. Det ni får som företag är i princip detsamma som förening, det är bara avgiften som skiljer. Vi vill uppmuntra alla föreningar att delta, därför startar prislistan på 0 kr för ideella föreningar.

GöteborgsRegionens Släktforskare är en momsbefriad allmännyttig ideell förening och det tillkommer således ingen moms på priser nedan.

Stöd Släktforskardagarna 2021- digital

– bli sponsor

Vill du/ni som utställare ha en logga/bild med klickbar länk väl synligt på portalsidan?

En logga/valfri bild direkt klickbar placeras väl synligt på portalsidan från 15 augusti. Länken kan leda till en presentation av det slag som är relevant för sponsoren. Loggan kan även komma att placeras i ett bildspel utöver detta.

Kostnad 1500 kr för ideella föreningar/ 3000 kr för företag.

Anmäl intresse/boka via samma länk som Utställare senast 14 augusti. Material läggs in vartefter så fort det hinns med.

Vid sen anmälan läggs loggan in så snart det låter sig göras