Meny Stäng

Utställare

Att arrangera släktforskardagarna 2021 är ett våghalsigt spel. VI tror och hoppas att det kommer att gå bra och vi arbetar för att arrangera en vanlig men ändå något annorlunda mässa: Vi är i Sveriges andra stad och vi vill bjuda på det varma, goa Göteborg med alla möjligheter vi har här – ändå med antavlor, DNA-tester, släktböcker, arkivfynd, ja du kan säkert hitta mer.

MEN. En osynlig fiende lurar ute i luften. Dels som ett faktiskt virus men också som en rädsla för viruset.

Vad VI, som arrangörer, vill av DIG som presumtiv utställare (och framigenom även er som besökare) är att våga tro, att våga satsa. Boka monter så snart du kan så vi VET att du vill vara med – så att VI vågar fortsätta.

Alla vill vara med, men ingen vill ta stora risker. Därför bjuder vi in dig till en tidig anmälan. Och du kan avboka när som helst innan 25 mars. Därefter är anmälan bindande.

Vecka 14 2021 kommer vi att tillsammans med övriga aktörer göra en slutlig bedömning om det är möjligt att genomföra Släktforskardagarna 2021 på ett traditionellt sätt. Skulle vi då ta beslutet att inte kunna genomföra mässan fysiskt kommer du som utställare att återfå full monterhyra.

Vi ber dig alltså – våga satsa – våga vara en del av Släktforskarsverige som så hjärtinnerligt längtar efter att få träffas igen!

För anmälan, se fliken Boka monter och tillbehör

Växjö 2018