Meny Stäng

Köp- och användarvillkor

Köp- leverans och användarvillkor

Publicerat den 17 juni 2021

Köpvillkor

För att köpa biljetter behöver du registrera dig som användare och uppge namn, e-post och telefon för vår hantering av din ”biljett”. Du betalar online med betalkort via Payson eller via Swish som hanterar dina uppgifter enligt sina användarvillkor. Den informationen används till att genomföra köpet. Om det är problem med ett köp, eller om det exempelvis sker en annullering eller liknande, så används uppgifterna till att kontakta dig.

För information om GöteborgsRegionens Släktforskares behandling av dina personuppgifter, se nedan i dessa Köp- och Användarvillkor samt på denna sida om behandling av personuppgifter.

Biljettköpet

Biljetten till Släktforskardagarna 2021 består av en länk som du får senast veckan innan evenemanget. Länken kan inte kopieras av annan användare.

Om du får förhinder inför ett evenemang så är det tillåtet att överlåta biljetten till någon annan efter meddelande till arrangören som då ordnar med ny länk.

Köp via sfd2021.se

För att genomföra ett biljettköp ska du göra följande:

  1. Sök och hitta biljett. Du kan bara köpa en biljett åt gången.
  2. Kontrollera att du valt rätt produkt.
  3. Fyll i personuppgifter.
  4. Kontrollera att alla uppgifter är korrekta.
  5. Godkänn köp-, leverans- och användarvillkoren.
  6. Välj betalningssätt och fyll i dina uppgifter.
  7. Godkänn köpet.

Din orderbekräftelse kan nu ses på skärmen, och du får inom några få minuter din bekräftelse sänd via e-post.

Som kund ansvarar du för att kontrollera att bokningen stämmer.

Leverans

Du kommer att få ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter senast veckan innan evenemanget om du beställer före 1 september. Har du inte fått din e-post senast 6 september ber vi dig kontakta  031-131226 eller skicka e-post till sfd2021.digital@gmail.com

Byte och uppgradering

Bytesavgift

Du kan byta din biljett mot annan fram till och med 8 september. Vid biljettbyte tar vi ut en bytesavgift på 30 kr per biljett. Du betalar avgiften i samband med bytet.

Uppgradering

Du kan uppgradera din biljett till att gälla mer än det du redan betalt för. Du betalar då mellanskillnaden + en handläggningsavgift på 30 kr per biljett.

Inställt evenemang

Om evenemanget inte kan genomföras planerade dagar gäller biljetten vid annat tillfälle som arrangören erbjuder.

Personuppgifter

Den allmänna dataskyddsförordningen (känd som GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen stärker enskilda individers rättigheter när det gäller personlig integritet vid behandling av personuppgifter. GöteborgsRegionens Släktforskare samlar enbart in personuppgifter med ditt samtycke eller när det annars finns laglig grund för behandling.  Det är viktigt att du förstår GöteborgsRegionens Släktforskares personuppgiftshantering och att du känner dig trygg i behandlingen av dina personuppgifter.

Frågor eller funderingar?

Om du har några frågor eller funderingar kring ditt biljettköp så kontakta GöteborgsRegionens Släktforskare

Tfn 031-131226

E-post: sfd2021.digital@gmail.com

GöteborgsRegionens Släktforskare

Erik Dahlbergsgatan 36 B 
411 26 Göteborg 

Reservationer

GöteborgsRegionens Släktforskare reserverar sig för eventuella ändringar i programmet som beror på förhållanden utanför vår kontroll.